New
Игралното оборудване BoxWave, съвместимо с Oukitel WP15 (Gaming Gear от BoxWave) - Устройство за бързо стартиране със сензорен екран, бутон за стартиране, ускоряване на честота на кад?

Игралното оборудване BoxWave, съвместимо с Oukitel WP15 (Gaming Gear от BoxWave) - Устройство за бързо стартиране със сензорен екран, бутон за стартиране, ускоряване на честота на кадрите в секунда за мобилни устройства

Наличност: Налично за поръчка
BGN 11.30

Quick Trigger може да се похвали с бърза реакция на пръстите - по аналогия с конзола контролер - че осигурява по-голяма гъвкавост на плейъра; позволява на мобилните играчи свободно да се съсредоточи върху това, което е важноQuick Trigger е достатъчно малък, за да се ДВИЖИТЕ навсякъде без голям обем.Просто оптимизирайте разположението на бутоните и увеличете размер на бутона за палеца, за да започнете да печелите!.Просто оптимизирайте разположението на бутоните и увеличете размер на бутона за палеца, за да започнете да печелите!Най-добре за такива игри, като PUBG Mobile, Call of Duty Mobile, Fortnite Mobile и други мобилни шутъри.Подобряване на възможностите на мобилните игри при по-малка умора на ръцете и на по-голяма площ на екрана.Игралното оборудване Box Wave е Съвместимо с Oukitel WP15. ? [ПРЕНОСИМИ] се Включва всеки път, когато искате да играете, където и да се намирате. Закрепете на левия и десния бутони за бързо стартиране в горната част на устройството WP15 и го поставете в подходяща позиция.Включайтесь всеки път, когато ви се прииска да играете, където и да се намирате.Ергономични води предоставят на геймърите достъп до хазартни възможности, близки до конзолата.? [ИГРОВО ПРЕДИМСТВО] Игралното оборудване Box Wave, съвместимо с Oukitel WP15.Нашата конструкция Quick Trigger е ПРОСТА и ЕФЕКТИВНА.Доминируйте пред конкурентите си с помощта на Quick Trigger със сензорен екран!.Висококачествените материали създават усещането за професионализъм.Благодарение на тактилни усещания и ергономична форма геймърите възстановяване на концентрацията и по-дълго запазват предимство пред другите играчи.Да играете на вашия WP15 забавно, но това може да бъде трудно без физически бутони, като задейства.Просто включете вашия WP15, регулирайте настройките на интерфейса и играйте.Висококачествените материали създават усещането за професионализъм.Quick Trigger може да се похвали с бърза реакция на пръстите - по аналогия с конзола контролер - че осигурява по-голяма гъвкавост на плейъра; позволява на мобилните играчи свободно да се съсредоточи върху това, което е важно. ? [СЪВМЕСТИМОСТ с игри] е Най-подходящ за такива игри като PUBG Mobile, Call of Duty Mobile, Fortnite Mobile и други мобилни шутъри.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория

Това не е електронен продукт и е съвместима с всички смартфони със сензорен екранМожете да го използват

Scroll