New
Вентилатор на тавана Скрит монтаж Yaretro Boho с дистанционно управление, Тъкани вентилатор на Тавана с Осветление 3 Скорост на Заден Подходящ за Дневна Трапезария Спал?

Вентилатор на тавана Скрит монтаж Yaretro Boho с дистанционно управление, Тъкани вентилатор на Тавана с Осветление 3 Скорост на Заден Подходящ за Дневна Трапезария Спалня 18 Тъкане от пеньковой Въже

Наличност: Налично за поръчка
BGN 0.67

Диаметър на плафона : 5,91 инча 【ФУНКЦИОНАЛНО дистанционно УПРАВЛЕНИЕ】 Тъкани вентилатор на тавана с осветление с 3 скорости, функция за синхронизация и функция памет.Ефектен кръгла лампа, допълнено с пискюл от пеньковой въжета и желязна рамка за създаване на усещане за комфорт и природата.На разположение за led, КФЛ, крушки с нажежаема жичка, декоративни лампи Едисон (лампа не е включена В комплекта).Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас.На разположение за led, КФЛ, крушки с нажежаема жичка, декоративни лампи Едисон (лампа не е включена В комплекта). Размер на продукта : 18 x 7,09 инча, подходящ за дневни, спални, кухненски островчета, столове, пералня или крайбрежни зони. гаранция 5 години.Ефектен кръгла лампа, допълнено с пискюл от пеньковой въжета и желязна рамка за създаване на усещане за комфорт и природата.【Вентилатор на тавана скрит монтаж в стил БОХО】 вентилатор на Тавана скрит монтаж в стил бохо с подсветка изпълнена в бохемски стил, ще даде своя дом ретро естетиката на фермерска къща. Размер на продукта : 18 x 7,09 инча, подходящ за дневни, спални, кухненски островчета, столове, пералня или крайбрежни зони. Диаметър на плафона : 5,91 инча.Пълно задоволяване на всичките ви нужди. 【Основата на ЛАМПИ с нажежаема ЖИЧКА E12】За монтаж на таван, вентилатор скрит монтаж се изисква за променлив ток 90-120, лампи E12x 4 (не повече от 40 Вата на лампа). 【Широко приложение】 вентилатор на Тавана в стил бохо с 2 регулируеми релси (7,88 + 3,94 инча). гаранция 5 години.Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас.Вентилатор на тавана с реверсивным двигател може да допринесе за циркулация на топлина във вашите помещения през зимата. 【ФУНКЦИОНАЛНО дистанционно УПРАВЛЕНИЕ】 Тъкани вентилатор на тавана с осветление с 3 скорости, функция за синхронизация и функция памет.Светлина и вентилатор може да се управлява отделно с помощта на дистанционно управление (дистанционно управление е включена в комплекта), а светлината - с помощта на стенен прекъсвач.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория

КЛАСИЧЕСКИ обрат стъклени стенни като завершающего на очертанието в пътека и готово имате класически �

Традиционен вентилатор на тавана Lilliana пропуска идеалното количество светлина през прозрачно стъкло с �

За вътрешно и външно използване на разположение в различни варианти на довършителните работи с номинал

Scroll