New
Щипки за коса Jumwrit Duckbill за жени, Модни Геометрични Фиби за Коса Y2k, Нескользящие Шипове, Цветни Акрилни Щипки за коса, Аксесоари за Стайлинг на коса за момичета (5 бр)

Щипки за коса Jumwrit Duckbill за жени, Модни Геометрични Фиби за Коса Y2k, Нескользящие Шипове, Цветни Акрилни Щипки за коса, Аксесоари за Стайлинг на коса за момичета (5 бр)

Наличност: Налично за поръчка
BGN 0.67

Теглото е около 14,5 гРазмерът е около 10,4 * 3,3 см/4,09 * 1. ★ Благодаря ★♬Споделете идеалният празничен подарък със своите приятели и семейството си♬Пожелавам ви приятен ден!.Ние ще се свържем с вас възможно най-скоро.Разноцветни фиби за коса се предлагат в жълто, синьо, масичка, зелен, розов и purple цветове шест цвята, игли за коса могат да се носят във всякакви комбинации.Разноцветни фиби за коса се предлагат в жълто, синьо, масичка, зелен, розов и purple цветове шест цвята, игли за коса могат да се носят във всякакви комбинации.Фиби за коса с класически дизайн, подходящи за различни случаи, като например парти, рожден ден, образование, работа, церемония, банкети, празник, юбилей, ежедневието и т. Всички върнати стоки, трябва да бъде в съвсем нова състояние, неизползвани и с оригинални етикети, придружена. Моля, опитайте се да не се допуска попадане на аксесоари агресивни течности, като например вода и щелок2.Фиби за коса с мил геометричен дизайн, изработени от висококачествен акрил, щипки за коса леки и нескользящие, гъвкави и издръжливи. ★ Свържете се с нас ★ Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас. Всеки продукт, който е бил използван, за връщане и размяна не може да бъде. Размерът и теглото измери на ръка, те може би неточно, моля, в зависимост от получените физически скоби.Теглото е около 14,5 г.Щипки за коса поддържат косата си в ред, когато готвите, миете лицето си, да вземе душ, тренираш, нанасяте грим или нещо друго. Размерът и теглото измери на ръка, те може би неточно, моля, в зависимост от получените физически скоби. ★ Политика за връщане ★ 1. ♬♬Идеалният подарък за жени и момичета♬ ♬ Подходящи за всяко състояние♬ ★ Обърнете внимание ★ поради ръчно измерване на размера може да се различават малко. ★ Поддръжка ★ 1. ★ ЗА ТОЗИ ПРОДУКТ ★ Прост, но модерен! ♬ Опитай това! ♬ ♬ Много необичайно колие, което може да се добавят пикантност на всеки образ, елегантния или ежедневното.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория

El peinado se puede ajustar libremente y el peinado esta bien fijadoМетралла демонтируема.Los cristales artificiales brillan intensamente.Поради друг монит

Тези пластмасови скоби са идеални за подвързване на документи и подреждане на документи; напечатанная �

Парчета за стайлинг на коса 【НАЧИН на набиране на】 Можете да ги носите в ежедневието, за да се комбинир

Поради разнообразието на цветове и уникално производство на тези игли за косаЗа характеристиките на пр

Смяна : Може да се използва за подмяна на стария или повредени притежателя на микрофона, професионално н

Благодарим ви за покупката!Цвят : както е показано.Материал : смола нокът за коса Размер : 5 4,8 см.Вид на пр�

Материал : скоба за banta е изработен от дантелаИмаме елитен екип от инженери, дизайнери и стилисти.Всяка ш

Scroll