New
50 W 6 Ома led заредете резистори за led насоки на завоя 1157 BAY15D (поправете гипервспышку, за подтискане на сигнали) с 8 бр. бързи скоби за кабели, особено за светодиоди 1157 бя?

50 W 6 Ома led заредете резистори за led насоки на завоя 1157 BAY15D (поправете гипервспышку, за подтискане на сигнали) с 8 бр. бързи скоби за кабели, особено за светодиоди 1157 бял/кехлибарен цвят с пързалка

Наличност: Налично за поръчка
BGN 4.93

Моля, не се докосвайте до него, когато свети led 【4шт упражняване на резистор с мощност 50 Вата 6 Ома + 8шт бързи скоби за кабели 】 Заредете резистори за монтаж на led указател на завоя 1157 (BAY15 D), това ще реши проблем, свързан с led мигачите, липсата на мигащи или перегоревших крушки.Това ще реши проблемите, свързани с led мигачите 1157 (BAY15 D), като например прекомерно проблясване, липсата на мигане или индикация перегоревшей крушки. * Отлично разсейване на топлината. 【Лесна инсталация】 С 13-миллиметровым тел в двата края на резистора и Т-образна лети отводами. 【Внимание】 Заредете резистори силно се нагряват при работа. 【Внимание】 Заредете резистори силно се нагряват при работа. Свържете единия проводник към заземлению, а друг проводник на тел завой / спирачка.Ние предлагаме гаранция "2 години", подмяна или връщане на парите.2 х 1,7 см (1,97 х 0,9 х 0,6 инча). * Красив златист алуминиев корпус.Пратката включва : .Моля, купувайте си с увереност.Ако имате някакви въпроси относно упражняване резисторах, моля, не се колебайте да се обърнете към нас за помощ.Рязане на проводник не се изисква. 【Лесна инсталация】 С 13-миллиметровым тел в двата края на резистора и Т-образна лети отводами.За всяка лампа указател на завоя се изисква един товарните резистор. * Мощност : 50 Вата. Моля, обърнете внимание : .Можете да използвате T-образни кранове, за да не се налага намаляване на кабелите на вашия автомобил.Просто закачете кабела с помощта на приложените фитинги кранове.Поставете го върху метална повърхност, а НЕ в пластмаса.Тези заредете резистори LED с мощност 50 Вата и 6 Ω са подходящи за всеки автомобил и може да бъде свързан към лампочкам насоки на завоя, за да се симулира натоварване на обикновените лампи с нажежаема жичка (натоварване 2 ампер). 【Тест за продажба】 Нашите продукти са тествани за продажба.Ние предлагаме гаранция "2 години", подмяна или връщане на парите. * Размери : прибл.Рязане на проводник не се изисква.Моля, не се докосвайте до него, когато свети led.Поставете го върху метална повърхност, а НЕ в пластмаса.За всяка лампа указател на завоя се изисква един по един светодиодному резистору. 【Функция】 Той може да работи на всеки автомобил и може да бъде свързан към лампочкам насоки на завоя, за да се симулира натоварване на обикновените лампи с нажежаема жичка (натоварване 2 ампер).

Основни характеристики

Подобни продукти в категория

Ако товарните резистор светодиода няма да реши проблема на мигане на led крушки, това означава, че led ламп�

Scroll