New
CTSGC 36 бр. Прозрачни куки с винтове, коледни светлинни куки за партита, лесно правят тел и страхотни led светлини, куки за струнни тела, тавана куки, куки с винтове ширин

CTSGC 36 бр. Прозрачни куки с винтове, коледни светлинни куки за партита, лесно правят тел и страхотни led светлини, куки за струнни тела, тавана куки, куки с винтове ширината, леки куки за улицата.

Наличност: Налично за поръчка
BGN 3.33

Дизайн на музикални ноти и високо качество : Прозрачен висококачествен материал, защитен от ръжда, ветрозащитный и атмосферостойкий, с капацитет не по-малко от 9 килограма, идеален за използване на закрито и на откритоДължина на винта : 22,8 мм /0,9 инча.Дължина на винта е 13,5 мм / 0.Лесно към тавана висеше декоративно осветление и проправят кабел по къщи и огради. Лесна инсталация : Коледни светлини и cable висящи куки може да се инсталира бързо и лесно.Куки за водене на бележки, направени под формата на музикална нота, прозрачен цвят, лесно се крият и са лесни за използване. Гаранция : 50 опаковки от закачалки за бележки CTG-CH010 C050 PT, връщане на парите в рамките на 30 дни, по всякаква причина и помощ в обслужването на клиентите. Широко приложение : идеален за ежедневна надеждно окачване на леки предмети, като например светлини, кабели за външно осветление, капельная линия, растения, кошници с цветя, къщичка за птици, кабели, звънци, въже, малки инструменти, вериги, хранилки, лампа, полилей, тенджери и др. Размер : дължина-куката от 18,5 mm/0,73 инча, ширина 22,8 мм/0,9 инча.Детайли : Дължина на куката : 18,5 mm /0,73 инча. Размер : дължина-куката от 18,5 mm/0,73 инча, ширина 22,8 мм/0,9 инча.Дупка : 7 мм /0,28 инча. Вкрутите пистолет винт в дърво с помощта на електрическа отвертка.Ако тя е монтирана на повърхността на метални материали, моля, предварително отворете отвора и с помощта на електрическа отвертка вкрутите винт за метал. Дизайн на музикални ноти и високо качество : Прозрачен висококачествен материал, защитен от ръжда, ветрозащитный и атмосферостойкий, с капацитет не по-малко от 9 килограма, идеален за използване на закрито и на открито.Можете директно натискане на дърво, чук, вкручивать на винтове в дърво с помощта на електрическа отвертка и шуруповерта.Опаковка : 36 опаковки, прозрачни скоби и 36 бр.Дупката е 7 мм / 0,28 инча.Дължина на винта е 13,5 мм / 0. Широко приложение : идеален за ежедневна надеждно окачване на леки предмети, като например светлини, кабели за външно осветление, капельная линия, растения, кошници с цветя, къщичка за птици, кабели, звънци, въже, малки инструменти, вериги, хранилки, лампа, полилей, тенджери и др.Можете директно натискане на дърво, чук, вкручивать на винтове в дърво с помощта на електрическа отвертка и шуруповерта. Лесна инсталация : Коледни светлини и cable висящи куки може да се инсталира бързо и лесно.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория

❥ Стенни куки Характеристики : Леки и здравиМатериалът е здрав и издръжлив Тъй като размерът се измерва

Кука за закачалки с животни : Монтиране на куката за дрехи, закачалки за дрехи уникална и привлекателна

40 X8Списък на пакетите в 12 x Закачалка за кухненски прибори Характеристики Цвят : черен с кухненски стене�

❥ Извършват покупки с доверие : Ние сме уверени в качеството и на производителността на нашите продукти

Трябва само да ни предоставят снимки ✅ Обичай продукти са добър избор, независимо от това дали те се изп

Освен готови продукти, можете също да персонализирате продукти с помощта на своите превъзходни идеи в DI

Размер : 4,4 см х 4,4 см (1Характеристика : Нескользящая конструкция на основаване : надеждно улавя чанта при

Материали и размер : Повърхност е изработена от кожа от микрофибър, която е устойчива на износване и лес�

Scroll