New
универсални 10 Комплекта Велосипедни Куки за Гараж, Закачалка за под наем, Закачалка за съхранение на Куките, Големи Ввинчивающиеся Куки за Гаражни на стените и тав?

универсални 10 Комплекта Велосипедни Куки за Гараж, Закачалка за под наем, Закачалка за съхранение на Куките, Големи Ввинчивающиеся Куки за Гаражни на стените и тавана, Закачалка за инструменти за съхранение на Велосипеди

Наличност: Налично за поръчка
BGN 1.67

09 X2 -Подходящ е за планински велосипеди, сгъваеми велосипеди, шосейни велосипеди, наем на плажни и т.- Достатъчно колоездачни куки, нов външен вид и голяма носеща способност.- Поставете мотора си навсякъде по стените и покажете го като произведение на изкуството. Подходящи за дома и магазина. Описание Ако търсите професионални и достъпни рафтове за съхранение на велосипеди, това ви тук.Подходящ за повечето наем, като планински велосипеди, шосейни велосипеди и т.Подходящ за планински велосипеди, сгъваеми велосипеди, шосейни велосипеди, наем на плажни и т.Пратката включва 10 комплекта х куки. подходящи за дома и магазина.- Е Предназначен за съхранение на вашия велосипед за демонстрация или спестяване на ценно място във вашия навес или гараж.Този продукт е комплект стенни закачалки за велосипеди, изработени от стомана материал, висококачествени и издръжливи.Характеристики - Цвят : черен, оранжев - Материал : стомана - Размер : 15.Достатъчно колоездачни куки, нов външен вид и голяма носеща способност.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория

Добър клип, който е добре направен и изпълнява работата, за която е предназначен.са включени в комплекта

Стъпка 1 [Найдоброто следпродажбено обслужване] : Ако имате някакви въпроси относно нашите гаражни куки,

Малка трънХимически заточени.Ако искате да увеличите теглото си, това е лесно да се направи, без да се на

Писалката се намира на ръба за лесна настройка или оттегляне на куката Забележка : Измервания са направ�

УДОБЕН и ЛЕК ДИЗАЙН : Тези рамкови гвоздодеры оборудвани с удобна дръжка и лека рамка, което осигурява л�

Можете да ги поставяне на козирка, шапки или да се използва като закопчалка за вратовръзкаОрлиный Нокът

Въпреки това, те също се прибира, оставяйки дупки, следи от лепкави остатъци или петна, така че може да ст

Scroll