New
Прозрачен Кука WAKSON Без Пробиване, Издръжлив Залипающий Кука, Не Оставляющий следи от Лепкавата Кука, Лигав Кука за палта и шапки на вратата в Банята 透明挂钩(薄款油胶35

Прозрачен Кука WAKSON Без Пробиване, Издръжлив Залипающий Кука, Не Оставляющий следи от Лепкавата Кука, Лигав Кука за палта и шапки на вратата в Банята 透明挂钩(薄款油胶35丝)

Наличност: Налично за поръчка
BGN 8.76

акрилно лепило се залепва на една кука с по-голяма носеща способност, е безопасен за използване, без риск от падане и химическо замърсяваневодоустойчив и влага пръчка, толкова по-твърда става.
могат да се перат, сушат и се рециклират.
могат да се перат, сушат и се рециклират.
PVC нов материал, безопасен и екологично чист свързване на желязо материал. подходящ за бани, кухни, спални, коридори и всички краища на живот.PVC нов материал, безопасен и екологично чист свързване на желязо материал. подходящ за бани, кухни, спални, коридори и всички краища на живот.
Категория на продукта : максимално натоварване на лепилен кука : 10 кг почистете стената преди да се използва. акрилно лепило се залепва на една кука с по-голяма носеща способност, е безопасен за използване, без риск от падане и химическо замърсяване.водоустойчив и влага пръчка, толкова по-твърда става.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория

Подобре да се инсталира на повисоко място на стената, за да защитите децата от възможни нараняванияОгъв

In бизнес от 1959 гПравете покупки в нашия магазин В наличност над 3000 различни морски продукти.Забележка :

Ако имате някакви въпроси, моля, оставете ни съобщение по имейл, и ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа

Отлична изработкаРазмери : В : 4,75 x Ш : 2,5 x G : 1,25 Информация : малък вътрешен кука на дълбочина 1 сантиметър.�

Scroll