New
Вакуум комплект за съхранение на нишки за 3D-принтер PLA, включва многократна употреба картонени опаковки за съхранение на рулони с обем 5 литра (12x13,4 инча), преносим м?

Вакуум комплект за съхранение на нишки за 3D-принтер PLA, включва многократна употреба картонени опаковки за съхранение на рулони с обем 5 литра (12x13,4 инча), преносим мини-помпа и стяга.

Наличност: Налично за поръчка
BGN 14.66

Нашите пакети за съхранение на конци, идеален за такива популярни марки като Hatchbox, e SUN, Overture, Prusament, Ninja Tek, Matter Hackers, Proto-Pasta, Color Fabb, Form Futura и FillamentumНашите патентовани клапани, с двойна защита и най-малкият в света вакуумна помпа тайванското производство улесняват вакуумную херметизацията и гарантират трайно качество.Неспазването на тези стъпки ще доведе до това, че пакетът ще се намира във вакуум, само около един час.Дизайн осигурява двойна защита, благодарение на самоуплотняющемуся газта и панти на капака на клапаните, удобно и икономично решение. 【Безопасно и екологично】 Нашите вакуумни торби с конци с нажежаема жичка не съдържат BPA, безопасен и безвреден. 【Пълен стартов пакет】В стартов пакет на вакуумни торби за съхранение на Seal Vax включва : 1 х ультракомпактная вакуумна машина + 5 вакуумни торби за съхранение с конци с нажежаема жичка (12 "x 13,4") + 1 скоба.Те предпазват от увреждане от влага и запазват вашите изделия сухи, което значително опростява съхранението на конци спиралите в сравнение с ръчна помпа, който е включен в комплекта на други вакуумни торби. 【Усъвършенстван панти клапан двойна защита】 Нашите вакуумни торби за съхранение на Seal Vax имат подобрена конструкция на откидного клапан с двойна защита, който поддържа херметичност в продължение на по-дълго време.Независимо от това, каква марка да изберете, нашите пакети за съхранение гарантира оптимално решение за защита и съхранение на материали, като се гарантира, че те ще останат в перфектно състояние в продължение на дълъг период от време.Тези чанти издръжлив, с отлична герметичностью, много по-висшата обикновени чанти с цип.Пакети за съхранение на нишки Seal Vax - това е удобно за начинаещи решение за съхранение на нишки за 3 D-принтер. 【Внимание】 За постигане на най-добри резултати се уверете, че панти клапан плътно затворен, с двойна светкавица е запечатана, а пакет поставен точно, за да осигури подходящо уплътнение.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория

Почти не е деформиран и осигурява добра адхезия между слоевете Макара с диаметър 1,75 мм ± 0,75 кг.Тези диап�

Точност на размерите и съвместимост : PLAконецВисококачествена PLAтемата : с оглед на качество и консистен

Компостируемый; екологично устойчиви; не са токсичниПечатайте, при температура 175195 ° C Диаметър сонда 17,

ВИСОКОКАЧЕСТВЕНА PLAКОНЦИ от ПРЕМИУМКЛАС : PLAконци CCTREE, изработени от висококачествени PLAсуровини, подоб�

Нишки са проектирани и са съвместими с 3 D принтериМакара с тегло 1 кг (2,20 кг).Съвместима с всички 3 Dпринте�

【Дървен материал орех Pla】Конец AMOLEN walnut wood PLA съдържа над 30% естествени дървесни влакна, което придава от

Макара с тегло 1 кг (2,20 кг)Съвместима с всички 3 Dпринтери FDM.Материал PLA ярки цветове може да се направи пр�

Конци за 3 Dпринтер Centaur ПП съчетава в себе си уникален набор от свойства на материала, което прави Centaur ПП

Температурата экструзионного дюзи : 200220 C, Препоръчва се да използват платформата за монтаж с отопление�

Промишлени научни продукти за аддитивного производство, консумативи за 3 D печат, конци за 3 D печатУниве�

Easy Wood това е много лесна за печат дървесна конец с нажежаема жичка, защото в основата му се крие нашият с

Той е идеален за разцвета на бедрата, когато се използва като опорна точка в продукти, разпечатани на 3 Dп

Scroll