New
калъф за Nokia 2.0, Кожена Чанта За телефон, Колан за носене, Тънък Мек Кожен Вертикален Колан калъф за ръка с зарядно кабел за Nokia 2.0 (5.71)

калъф за Nokia 2.0, Кожена Чанта За телефон, Колан за носене, Тънък Мек Кожен Вертикален Колан калъф за ръка с зарядно кабел за Nokia 2.0 (5.71)

Наличност: Налично за поръчка
BGN 20.65

6 Материал : изкуствена кожа. чанта за телефон + 1 бр.Вид на продукта : Поясная кобур 2. Опаковка : 1 бр.Комплектът включва : 1 бр. кабел за зареждане от "три в едно" (без източник на захранване). чанта за телефон + 1 бр. кабел за зареждане от "три в едно" (без източник на захранване). кабел за зареждане от "три в едно" (без източник на захранване). Свободни ръце и джобове, за да може да вземе телефон с вас на път.Материал : Изработен от висококачествена естествена кожа. Функция : пълна защита, защита от мръсотия, удари, драскотини и подхлъзване. чанта за телефон + 1 бр.Стил : Окачен на кръста. чанта за телефон + 1 бр. Характеристики : Универсален кожен калъф с колан чанта, добра защита за любимия си телефон.Не само е лесно да се премахват и обтягивается кожата. Здрава закопчалка, много здрав и практичен. кабел за зареждане от "три в едно" (без източник на захранване).Тип : Универсална Кожена чанта-кобур с клипс за колан.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория

Ако получения от вас продукт е повреден или имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас по електронна�

(с тънък гумен калъф, но той не е подходящ за подебелите калъфи, като Armor Case, Case Otter Box, Lifeproof Case, в двуслоен к

Клип за колан се завърта на 360 градуса за лесно пренасянеКлип за колан се завърта на 360 градуса за лесно п

Няма нужда да се притеснявате, че ще изпуснете телефона, благодарение на неподвижни дръжката от външнат

Тя по природа е мека, лъскава, гъвкава, устойчива на надраскване и трайна дори и след години, че е подобре

забележка : Този калъф е предназначен само за обикновен телефон и не е подходящ за друг мазнини / громоз

Стилен, тънък и лек, с достъп до всички бутониЛЕСНА инсталация в продължение на няколко секунди и доказа

с притежателя на каботажните Armor тежкотоварни устойчив на удари калъфПоставка за крака.Метален лист : с

Scroll