New
Гъвкава Дренажна инструмент с Защелкивающейся фуния, 2023 НОВА Универсална Пластмасова Закопчалка-Фуния, Универсална Гъвкава Дренажна инструмент с защелкивающейс?

Гъвкава Дренажна инструмент с Защелкивающейся фуния, 2023 НОВА Универсална Пластмасова Закопчалка-Фуния, Универсална Гъвкава Дренажна инструмент с защелкивающейся фуния (Цвят: жълт-2 елемента)

Наличност: Налично за поръчка
BGN 3.26

Подгъва може да се отформованы около филтри или тоалетното дупки за създаване на фланец запечатване, предотвращающего попадането на масло на двигатели, рамки и околните детайли без смяна на течносттаОсвен източване и зареждане на течности, могат да го използват, включително и за отвеждане на капеща от тръби вода, засипване на хранилки за птички и контейнери за тор.Катетър могат да се разтягат и сгъват. 【Формованная фуния】: Придавайте формата на добра потребителска фунията. 【Сгъваема и високо съвместим】: Просто избършете с чиста кърпа и се съхранява на самолет, свернув си, за да се побере във всеки набор от инструменти. Поради различни екрани и светлинни ефекти действителния цвят на продукта може да се различават малко от цветове, както е показано на снимката.Лекотата при използване, простота на изпълнение и беспроблемная експлоатация.Работи при температури от -30 ° F до 425 ° F, добре е съвместим с конвенционалните автомобилни течности, просто промяна на тяхната форма и използвайте отново и отново и отново. 【Широк отвор с капаче】: Благодарение на широката горловине и широк носику, което бързо пълнене на телесни течности, без разливи, гъвкава дренажна инструмент snap design чудесно за източване на масло, бензин и други течности от автомобили, камиони, мотоциклети, атв, промишлено оборудване, косачки и вилочных мотокари. Вграден филтър предотвратява навлизането и е здрава.Използвайте хиляди пъти. 【Широко приложение】: Прост, но полезен инструмент за изпомпване на течности / сухо вещество за контейнери в бутилки, не се допуска разливане на тезгяха. Поради ръчно измерване, моля, оставяйте малко отклонение в измерения.Конструкция от полиетилен, което прави тази фуния идеална за подаване на гориво, керосин, моторно масло, охлаждаща течност и бензин.

Основни характеристики

100% Brand new and high quality:
Product Name:
Flexible Draining Tool Snap Funnel
Material:
Plastic
Color:
Blue, White, Yellow, Green, Red
size:
as show
Package Inculdes:
2/5 /10 pcs * Flexible Draining Tool Snap Funnel:
Notes:
1.Due to different displays and lighting effects, the actual color of the product may be slightly different from the color shown on the picture. Thanks!:
2.Due to manual measurement, please allow slight measurement deviation.:
3.We will try our best to choose the best logistics channel for you, You will generally receive the package within 7-15 days. :

Подобни продукти в категория

Повторно използванеДобър материал е с висока устойчивост при многократна употреба, и в 1 комплекта има 2

Изработена от химически устойчиво пластмаса, тя има вградена дръжка, която осигурява здрав захват, дори

Приложение : Подходящ за 20062017 Dyna, за 20072018 Softail (с изключение на '18 FLSB), за 2007 гИзработени от ABSпластмаса, цвя

Сверхпрочный дизайн с няколко специални инструменти и много отлични идеи.CTA Manufacturing Ад.След като прекар�

Scroll