New
Дъски за рязане KORVOS 304 от неръждаема Стомана за хранително-вкусовата кухня, дъска за Рязане за Месо, Сирене, Зеленчуци, Тежкотоварни дъска за Рязане, Лесни за почист?

Дъски за рязане KORVOS 304 от неръждаема Стомана за хранително-вкусовата кухня, дъска за Рязане за Месо, Сирене, Зеленчуци, Тежкотоварни дъска за Рязане, Лесни за почистване (малка)

Наличност: Налично за поръчка
BGN 3.33

Ако не сте доволни от нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас за връщане или замянаДъска за рязане от неръждаема стомана не е специфична миризма, не е плесенясал, най-полезно за здравето.Дъска за рязане KORVOS от неръждаема стомана с нанесен на шарките и полирани повърхности не се плъзга при нарезке зеленчуци, дори и под ъгъл от 45 градуса. Средната 13,3 "x 9,2' Тегло 2,64 килограм Дебелина : 0,05 инча.Сменете сигурна дъска за рязане бяла дъска за приготвяне на храна за вашето семейство. При специална технология за изграждане на метални елементи CU, които притежават антимикробни свойства, равномерно разпределени по неръждаема стомана, с подходящи размери и форма.След употреба, не остава и следа, не обичам, когато дървени или бамбукови дъски за рязане оставят остатъци флавомицина във вашата храна.Подобрете използване на пространството. 4 различни размера, подходящи за различни кухненски плотове.Обикновена дъска за рязане, изработена от бамбук или дърво, наистина е трудно да се измиват или почистват след продължителна употреба. Особено поради разплод флавомицина и задържане на остатъци от храната.Полезно за здравето на вашето семейство.Размер : 15,2 'x11' Тегло 3,20 лири Дебелина : 0,05 инча.При продължителна употреба на повърхността не остават петна и неприятни миризми.Нашата дъска за рязане KORVOS от неръждаема стомана, изработен от висококачествен материал 304. 【 ВИСОКОКАЧЕСТВЕН материал И размера на】 дъска за Рязане KORVOS от неръждаема стомана, изработен от висококачествена неръждаема стомана 304, размери : 11,7 "X 7,8", тегло 1,8 килограма, дебелина : 0,05 инча.Напротив, дъска за рязане от неръждаема стомана може да се избегне всички недостатъци, присъщи на бамбуку / дърво.Много голям : 18,0 'x11,5' Тегло 4,60 килограм Дебелина : 0,05 инча. 【 Шлайфане, терени и нарязване на кубчета】 : силен и издръжлив, издържа на интензивна ряз, нарязаните на кубчета и остри ножове и няма да навреди на режещия нож, само ще предизвика една малка драскотина, по-здрав от дървени или пластмасови дъски за рязане. 【 Лесно за почистване и е полезен за здравето】 : дъска за Рязане KORVOS от неръждаема стомана е здрава и здрав, лесно за почистване.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория

Размери 10 "w x 8"x .Покажете го на черен метален мольберте, който е приложен към него.Универсално закалено �

Винаги използвайте обичайните методи за почистване, тъй като Microban не защитава потребителя от болести п�

Изработен от лек и издръжлив бамбукПерфектно за нарязване и сервиране на сирена, зеленчуци, плодове и м�

Защитно стъкло на тезгяха 15 сантиметра височина и 12 сантиметра широчина, те ще украсят и ще защити вашат

Надяваме се, че вие или вашите близки дълги години ще се насладите на уютни вечери, вечери с нашата специ

) Самовосстанавливается и полесно се нанася върху ножове; 4Организиране ли парти, ще излизате с приятели

Топлоустойчиви, устойчиви на въздействието, нескользящие крака и почти нечупливи!Декор на кухненските

ГЪВКАВОСТ : В допълнение към приготвянето на храната в кухнята, дъски за рязане от еластична пластмаса м

Два цвята (2 размера) Вкусен Засводени (1 размер) Мясницкая на плешката (1 размер)Също така е идеален пода�

Подаръци Бедлингтънтерьеру, колекционерски Бедлингтън териер, дъска за Рязане за Бедлингтън териер 15 с

Scroll