New
Стилус Tek Styz Premium е Съвместим с вашето Karbonn K36 + Jumbo Mini с потребителски интерфейс за сензорен екран 3 в комплект! (Черен)

Стилус Tek Styz Premium е Съвместим с вашето Karbonn K36 + Jumbo Mini с потребителски интерфейс за сензорен екран 3 в комплект! (Черен)

Наличност: Налично за поръчка
BGN 1.00

Професионален дизайн, който е съвместим с вашите Karbonn K36 + Mini Jumbo, повишава дълголетието и точността на върха!●Допълнителни устройства, които работят с него, - това е почти всичко, i Phone, повечето i Pad, таблети Surface, малки преносими компютри, хромбуки, при условие, че те имат сензорен екран.Осигурява плавен процес на писане, подобен на работа с писалката, който е съвместим с вашите таблета или телефона със сензорен екран.Идеален за приложения за чертане и бърза навигация в докосване на екрана с лекота. * КУПИ СЕГА - ВЕЧЕ Е НА РАЗПОЛОЖЕНИЕ НОВАТА ВЕРСИЯ!*.● Универсален цветни и ярки капацитивен стилус - работи на всички устройства с капацитивен сензорен екран ✅ПОДОБРЕНИЯ : ● не е Съвместим само с i Pad, i Phone или смартфон с Android, автомобилна навигационна система и т.Можете да споделите този писалка със своите приятели или семейството., Но също така е подходяща за всички устройства с капацитивен сензорен екран.Идеален за приложения за чертане и бърза навигация в докосване на екрана с лекота. ☝Стилус ПРЕМИУМ-клас, който е съвместим с вашия потребителски капацитивен стилус Karbonn K36 + Mini Jumbo 3 в опаковка!.Съвместим с всички устройства с докосване на екрана.Клеми, съвместими с вашия калъф за носене, книга или джоб ●stylus писалка с клипс - лесно да ги носите със себе си навсякъде.Професионално разработен и е съвместим с вашия Karbonn K36 + Mini Jumbo съвет увеличава трайност и точност!.●Технология Au Detect IC автоматично определя вида на устройството и неговите специфични нужди за зареждане за подобряване на оперативната съвместимост ● устойчив материал - stylus писалка оборудвани с меки връхчета, а корпусът е изработен от висококачествен алуминий. * КУПИ СЕГА - ВЕЧЕ е на разположение новата версия! *.● Споделете ги, съвместими с вашите приятели - вземи писалката, на разумна цена, вместо на скъпи молив Samsung Молив.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория

Приложение за media player, MP3 плеър, MP4 плеър, аудиовидео техника, AV оборудване, преносим компютър, мобилен, Cell,

Това е правоъгълен конектор "F"От Името на марка : Audiovox.Това е правоъгълен конектор "F", трансформиращ стан

С едно натискане на бутона, този KVM switch премахва необходимостта от подмяна на кабели и превключване межд

6 Коаксиален вход : свързване на коаксиален вход към коаксиальному цифрово източника на звука, например

Трайност : Нашето продуктът е произведен по съвест, с използването на висококачествени материали и стро

Свободно отделно стои на бюрото, рафт на полицата или възползвайте се от sawtooth закачалка отзад за удобст�

Издърпайте закопчалка.Частично върху лигавицата.Със скъсен силует, принт с логото отзад, влагоотводящи

* Конектори с рейтинг CAT 5e осигуряват отлична производителност за мрежи за пренос на данни, изискващи ма�

Цветове са синьо, оранжево и бялоТъканта се продава за инструкции за пране : Двор и приятелка на поръчка.

Свободно разтворим в дестилирана / пречистена вода, неразтворима в алкохол.Той служи като богат източн�

Този уникален и красив интериор знак е наистина единствен по рода си.Спирали и текстура на дървесината �

Scroll