New
npkgvia Блясък за устни и Овлажняващ, Блестящ, с незалепващо покритие, Устойчив, Осигурява Максимален цвят, е Отговорност на мехурчета, 4 мл, Придающий обем на глиц за ус

npkgvia Блясък за устни и Овлажняващ, Блестящ, с незалепващо покритие, Устойчив, Осигурява Максимален цвят, е Отговорност на мехурчета, 4 мл, Придающий обем на глиц за устни (G, One Size)

Наличност: Налично за поръчка
BGN 30.53

❤【Идеалната опаковка и е чудесен подарък】 Този продукт може да създаде естествена неутрална ежедневието основа или устнитеБлясък! придава красота на всяка очите, устните и лицето. ❤【Устойчивост незалепващо чаша】 Това антипригарная чаша и выцветающая червило, която трае през целия ден, след пълно изсъхване. ❤【Натурална формула】 Естествени съставки, като витамин е, естествен пчелен восък задържа водата, за продължителен овлажняващ ефект, лека текстура, силна хидратация Осигурява Усещане за шелковистости.Творчеството е това, че ние сме уникални.Идеално за всички, независимо от това, дали Сте Начинаещ в грима или Гримьор. Освен това, цветът не избледнява при пиене и целувки.)Този гланц за устни подходящ за вашата кожа. ❤【Няколко случая】 Гладка и лека текстура, нежна и елегантна, подходяща за грим по всяко време на годината, особено за офиса, пазаруване, партита.Я Носите отделно или с любимите си блясък за устни.Тази хидратиращ формула не е мазна или лепкава.Така че дори в тези дни, когато се нанесете в лек грим, просто нанесете захар и тонален крем, и усмивката ще изглежда по най-добрия начин.Това е Много Удобен и много красив Комплект Блесков за устни, който е Лесен за носене.Гланц за устни блестящ Хидратиращ антипригарный дълъг гарантира максимално плъзгане цветове на мехурчета 4 мл, придающий устните обем, блясък за устни, червило, за грим, продължително носене, антипригарная чаша, не избледняват, водоустойчив блясък за губматериал : Пластикцвет : както е показано на картинката, за разликата между различните монитори образ може да има малка разлика в цвета.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория

моля, уверете се, че нямате нищо против, преди да поръчате, благодаря!) Тегло на опаковката : 17 гЧервило Не

На◕‿◕на Ако имате някакви въпроси ☀ Добре дошли в магазин terbklf (◕ᴗ◕✿) ☀ Описание на продукта : ✿ Мате

Размер : 7 г / 0,24 грамаТе дълго се държат, леко тоягата и се оставя хубав блясък за вашите устни остават в�

Scroll